PDA

View Full Version : Issues with Suscriptions



Ari_Racing
12-05-2008, 09:29 AM
Hello.

I'm not receiving email alert suscriptions. I stop receving them for a week or more and I'm still suscribed to the threads I'm interested.

:(

Any help is very welcomed!

Best!
Ari

Matt
12-05-2008, 09:35 AM
As far as I know, there was a problem with emails going out on subscriptions but it was fixed.

Sure they are not headed to junk or being blocked somehow?

Ari_Racing
12-05-2008, 02:16 PM
Nope..I'm positive I don't receive them neither as spam

Matt
12-05-2008, 02:25 PM
Did you get the test email I sent to the address we have?

Ari_Racing
12-06-2008, 04:24 PM
nope

Matt
12-06-2008, 05:39 PM
Hmmmm...that's a problem then because the mail was sent for sure. I'll have to check the email addy we have here and make sure it's up to date for you.

Ari_Racing
12-07-2008, 12:06 PM
Alright. thanks! let me know! :)

turtlex
12-09-2008, 01:16 PM
Matt -

Looks like I've stopped getting emails when I get a new PM.

Not exactly sure when this stopped, but there appears to be an issue, at least with my account.

Thanks.
turtlex

Matt
12-09-2008, 01:18 PM
I'll call again and see if any are going out

The Lady of Shadows
12-09-2008, 02:15 PM
it's not just pm's matt. it's everything. i put it in the other thread as well a couple of days ago. no emails from palaver for me in days. :cry:

Matt
12-09-2008, 02:24 PM
That would make sense if the site isn't sending them right now, I'm sure it will all be solved at once.

I don't use email notifications on anything so I appreciate you guys letting me know. :grouphug:

Ari_Racing
12-10-2008, 02:43 AM
Still no news about this?

Matt
12-10-2008, 05:31 AM
Sorry Ari, it's a really busy time of year for me.

I didn't want to post your email addy here in case you didn't want it public so I'll send a PM to confirm the board has the right one.

Ari_Racing
12-10-2008, 09:45 AM
Alright. thanks!!

I'll wait for the pm then :)

herbertwest
12-10-2008, 11:43 AM
Matt : no need to worry, we understand the busy time.

Maybe would it be better to merge all 3 threads (which are kinda the same)?
Just a little reminder:
- no notifications of PM/ answers to suscribed threads
- no pop-ups when new PM

Matt
12-10-2008, 11:45 AM
No popup's on PM's?

I didn't know about that one. I get them.

herbertwest
12-10-2008, 11:48 AM
well :orely:

Matt
12-10-2008, 11:48 AM
So you don't get them?

Matt
12-10-2008, 11:49 AM
test

Matt
12-10-2008, 11:55 AM
This is a test

Daghain
12-10-2008, 12:00 PM
I get popups for PM's.

Matt
12-10-2008, 12:22 PM
Me too, I'll wait to add that to my list.

Support says the email problem should be solved now. :clap:

Ari_Racing
12-10-2008, 02:38 PM
I get pop ups but I don't receive notifications.

Matt
12-10-2008, 03:11 PM
Your problem is a little odd Ari--not sure what I am going to do with it.

Let me try to send you an email from work. If you don't get that one, I can't deliver to you for some reason.

Ari_Racing
12-11-2008, 04:02 AM
Alright. I'll let you know then if I receive that email.

turtlex
12-11-2008, 01:28 PM
Matt - Today when I got a PM - I got an email notification.

Thankee!

Matt
12-11-2008, 01:35 PM
Good news! Thanks turtlex

Ari--I just sent you an email from my personal home address, can you let me know if you got it?

Ari_Racing
12-12-2008, 05:49 AM
I got it! :)

herbertwest
12-12-2008, 12:16 PM
i dont know about PM notifications, but i get emails from subscriptions :-)

Matt
12-12-2008, 12:20 PM
PM notifications are fine as far as I know.


I got it! :)

That's good to hear, I'll move on to the next step.

Ari_Racing
12-16-2008, 04:17 AM
No email notifications yet :(

Matt
12-16-2008, 05:24 AM
Still working on it man. The site is sending to every other email except yours so it's hard to figure it out on this end.

herbertwest
12-16-2008, 09:24 AM
i guess it isnt in junk/ spamm?

maybe the server used is blacklisted by the server u are using to recieve your emails?

Ari_Racing
12-16-2008, 05:10 PM
sorry Matt! :) No problem man. I keep on checking everyday nevertheless.

As for the server, that's odd, since I receive emails from other lists and I also put dt.com as trusted

<ô> bango skank <ô>
11-25-2009, 09:04 PM
i dont know where to post but i guess this is as close as i'll get.

i set up my account on my playstation3 and used stupid symbols as part of my ID. now i want to post pics and stuff but i cant cos i dont know how to type my ID on a PC and have to keep using my PS3. can someone help me and tell me how to type my ID in on a PC (<>), or change it.... yes im a 'tard... sorry.:pullhair:

Jean
11-26-2009, 01:47 AM
as a palliative, can you copy and paste? (Ctrl+C; Ctrl+V)

<> bango skank <>

Randall Flagg
11-26-2009, 06:14 AM
If Copy and pasting is too difficult, PM Matt and ask for a 'One time name change'. He will likely assist you.

Matt
11-27-2009, 05:33 AM
i dont know where to post but i guess this is as close as i'll get.

i set up my account on my playstation3 and used stupid symbols as part of my ID. now i want to post pics and stuff but i cant cos i dont know how to type my ID on a PC and have to keep using my PS3. can someone help me and tell me how to type my ID in on a PC (<>), or change it.... yes im a 'tard... sorry.:pullhair:

I don't mind changing it for you one time if you like bango.

herbertwest
01-06-2010, 10:37 AM
I dont know if i am the only one, but the alert i recieved today looks... bad

http://img209.imageshack.us/img209/2466/clipboard02jk.th.jpg (http://img209.imageshack.us/i/clipboard02jk.jpg/)

Matt
01-06-2010, 11:02 AM
I dont know if i am the only one, but the alert i recieved today looks... bad

http://img209.imageshack.us/img209/2466/clipboard02jk.th.jpg (http://img209.imageshack.us/i/clipboard02jk.jpg/)

:lol:

Hmmm...not sure where that comes from. Looks like it is in a flat html.

Jon
01-10-2010, 09:26 PM
Can the moderating team help me with my subscription troubles to "Shaved Ewes?"

Randall Flagg
01-11-2010, 05:21 PM
Can the moderating team help me with my subscription troubles to "Shaved Ewes?"
Not today. This is the technical issue(s) area.

Randall Flagg
02-05-2016, 04:06 PM
Did anyone see if the site was down today (about 15 minutes ago)?

ke7285
02-05-2016, 04:11 PM
I have been logged in for the past 45 minutes at the least.